Podrobný rozpis kurzu
Kurzy budú prebiehať vždy od štvrtka do soboty v dvoch turnusoch. Pre oba turnusy platí rovnaký rozpis kurzu.
Projekt v rámci opatrenia 1.6
„Vidiek – vzdelaný poľnohospodár a lesník, zdravá výživa a príroda”
Štvrtok |
|
08.00 – 09.30 |
Príchod a registrácia účastníkov |
09.30 – 09.55 | Ubytovanie účastníkov |
10.00 – 12.00 | Práca s informáciami, zdroje a podpora v rámci Programu rozvoja vidieka |
12.00 – 13.00 | Obed |
13.00 – 15.00 | Legislatíva a aktuálne dokumenty v poľnohospodárskej prvovýrobe, potravinárstve a lesníctve oblasti |
15.00 – 17.00 |
Príležitosti a výzvy pre udržanie pracovných miest v poľnohospodárskej prvovýrobe, potravinárstve a lesníctve v podhorských a horských oblastiach |
18.30 – 19:30 | Večera |
Piatok |
|
07.00 – 08.00 | Raňajky |
08.00 – 10.00 | Využívanie a spracovania bioodpadov /zelený odpad, biomasa/ s využitím a rozvojom biotechnológií |
10.00 – 12.00 | Prezentácia výsledkov analýzy využitia a spracovania bioodpadov /zelený odpad, biomasa/ s využitím a rozvojom biotechnológií. |
12.00 – 13.00 | Obed |
13.00 – 14.00 | Prezentácia výsledkov analýzy využitia a spracovania bioodpadov /zelený odpad, biomasa/ s využitím a rozvojom biotechnológií. |
14.00 – 16.00 | Príležitosti a výzvy pre udržanie pracovných miest v poľnohospodárskej prvovýrobe, potravinárstve a lesníctve v podhorských a horských oblastiach |
16.00 – 18.00 | Príklady dobrej praxe |
18.30 – 19.30 | Večera |
Sobota |
|
07.00 – 07.55 | Raňajky |
08.00 – 11.00 | Využívanie potenciálu podhorskej a horskej krajiny k udržaniu zdravej výživy obyvateľstva |
11.00 – 12.00 | Samostatné výstupy – príprava vlastnej koncepcie |
12.00 – 13.00 | Obed |
13.00 – 17.00 | Samostatné výstupy – príprava vlastnej koncepcie |